AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümüklü mendil görmek

Kahve falında sümüklü mendil görmek

Kahve falında sümüklü mendil görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hastalıkların biteceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında sümüklü mendil gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında sümüklü mendil görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek mendili görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine beyaz mendil vermek eğlenceli zamanlar geçireceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında renkli mendil görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyalı mendil görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selpak mendil vermek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, şifa edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil sallamak ibadete ağırlık verileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine inanılır.

Kahve falında mendil yemek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir