AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyalı mendil görmek

Kahve falında oyalı mendil görmek

Kahve falında oyalı mendil görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine işarettir.

Kahve falında oyalı mendil gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında oyalı mendil görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında pembe oya görmek onu doyasıya yaşayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyalı tülbent almak hidayete ermeyi de başaracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyalı havlu görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında yazma oyası yapmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu oya görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında tülbent oyası görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet eder.

Kahve falında oyalı başörtüsü görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir