AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu yeşillik görmek

Kahve falında sulu yeşillik görmek

Kahve falında sulu yeşillik görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Kahve falında sulu yeşillik gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sulu yeşil elma yemek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu yeşillik görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sulu yağ görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sulu dere görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu köfte görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulu portakal görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu çamurda yürüdüğünü görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulu yemek yapmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hidayete ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir