AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu yağ görmek

Kahve falında sulu yağ görmek

Kahve falında sulu yağ görmek dertlerin ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işarettir.

Kahve falında sulu yağ gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Kahve falında sulu yağ görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut sulusu yemek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu kuyu görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu köfte görmek kötü günleri geride bırakacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu yemek pişirmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulu çamur görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulu meyve yemek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında sulu patates yemeği yemek işlerinin düşeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir