AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu dere görmek

Kahve falında sulu dere görmek

Kahve falında sulu dere görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sulu dere gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında sulu dere görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet eder.

Kahve falında sulu etli yemek yemek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında sulu köfte görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu köfte yemeği görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında sulu pirinç görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, huzur ve şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında sulu çimen görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu çamurda yürüdüğünü görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir