AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu köfte görmek

Kahve falında sulu köfte görmek

Kahve falında sulu köfte görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalettir.

Kahve falında sulu köfte gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sulu köfte yapmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu köfte görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulu köfte yemek hayal kırıklığına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işarettir.

Kahve falında sulu köfte yemeği görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu köfte pişirmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında nohut sulusu yemek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında nohut sulusu görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulu ayva yemek dileklerin gerçekleşeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir