AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu yer görmek

Kahve falında sulu yer görmek

Kahve falında sulu yer görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sulu yer gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sulu yer görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu patates görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sulu şeftali yemek muradın yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu et görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık sulu havuz görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu köfte pişirmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında sulu süt görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulu yemek yapmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir