AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu bal görmek

Kahve falında sulu bal görmek

Kahve falında sulu bal görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, bol bol hayır duası alınacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sulu bal gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında sulu bal görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu boya görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates sulusu yemek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet eder.

Kahve falında sulu patates görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine inanılır.

Kahve falında sulu salata görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu yemek pişirmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu köfte yemek sağlığının da bozulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir