AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu kaka görmek

Kahve falında sulu kaka görmek

Kahve falında sulu kaka görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, güzel haberlerin alınacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, dinde tartışmaya delalet eder.

Kahve falında sulu kaka gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sulu kaka görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sulu et yemeği görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Kahve falında sulu dere görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalettir.

Kahve falında sulu yoğurt görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında sulu yemek yemek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Kahve falında sulu yemek görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sulu bahçe görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir