AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu yemek görmek

Kahve falında sulu yemek görmek

Kahve falında sulu yemek görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Kahve falında sulu yemek gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında sulu ayva yemek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu etli yemek yemek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu et yemeği yemek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sulu meyve yemek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu patates yemeği yemek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında sulu elma yemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sulu patates yemek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sulu patates yemeği görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir