AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu yoğurt görmek

Kahve falında sulu yoğurt görmek

Kahve falında sulu yoğurt görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına delalet eder.

Kahve falında sulu yoğurt gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Kahve falında sulu yoğurt görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu yumurta görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, saygınlığının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu patates yemeği görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sulu köfte yemek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulu yeşil elma yemek neşesini kaçıracağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında sulu portakal yemek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sulu yeşillik görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine rivayet eder.

Kahve falında sulu yerde yürümek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir