AnaSayfa / Genel / Kahve falında sultan mezarı görmek

Kahve falında sultan mezarı görmek

Kahve falında sultan mezarı görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, işinden uzaklaşacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, büyük savaşların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sultan mezarı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Kahve falında sultan mezarı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında eyüp sultanuın mezarını görmek çok hayırlı günler görüleceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kanuni sultan süleymanuın mezarını görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sultan süleymanuın mezarını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işarettir.

Kahve falında emir sultanı görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalettir.

Kahve falında fatih sultan mehmet köprüsünü görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eyüp sultan camisini görmek yaptığı işte sivrileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında devlet sultanı görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir