AnaSayfa / Genel / Kahve falında sultan olmak

Kahve falında sultan olmak

Kahve falında sultan olmak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, rızkının her geçen gün daha da artacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sultan olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında hürrem sultan olduğunu görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında kendini sultan görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sultan mezarı görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sultanın öldüğünü görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işarettir.

Kahve falında eyüp sultana gitmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sultan süleymanuın mezarını görmek şansının her zaman yaver gideceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sultan vahdettin görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haseki sultan görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir