AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kabak görmek

Kahve falında ağaçta kabak görmek

Kahve falında ağaçta kabak görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, muradın olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta kabak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ağaçtan kabak toplamak çok mutlu edeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kabak görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak ağacı görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kabak görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kariyerinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak aldığını görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak fidesi dikmek yaşamının tazeleneceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir