AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yerken görmek

Kahve falında yemek yerken görmek

Kahve falında yemek yerken görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yerken gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, mal varlıklarınızı ya da özel yaşamınızı ilgilendiren ani haberler veya bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yemek yerken kusmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yere yemek dökmek itibarını zedeleyeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kediyi yemek yerken görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini yemek yerken görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi yemek yerken görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yer fıstığı yemek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek ticarette zarar edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi yemek yerken görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir