AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık alanda yıkanmak

Kahve falında açık alanda yıkanmak

Kahve falında açık alanda yıkanmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, her gün daha fazla dolacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında açık alanda yıkanmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında açık alan görmek farklı kişilerle tanışacağına, çabalarının boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak çok kötü günler göreceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık alanda tuvaletini yapmak suçlamalardan aklanılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında açık alanda yıkanmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında açık alanda oturmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Kahve falında açık alanda banyo yapmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık alanda namaz kılmak her zaman sevgi göreceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir