AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan çıkan kaplumbağa görmek

Kahve falında sudan çıkan kaplumbağa görmek

Kahve falında sudan çıkan kaplumbağa görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan çıkan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler bazı konularda sizi uyarabilirler.

Kahve falında sudan çıkan kaplumbağa görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini sudan çıkarmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık sudan kurtulmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında bulanik sudan geçmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında sudan altın almak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akan sudan su içmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sudan balık çıkarmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir