AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan altın almak

Kahve falında sudan altın almak

Kahve falında sudan altın almak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sudan altın almak gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sudan altın toplamak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında sudan altın çıkarmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sudan altın almak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk sudan geçmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kişinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında sudan boğulmaktan kurtulmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalettir.

Kahve falında sudan çıkan yılan görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan balık çıkarmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir