AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan altın çıkarmak

Kahve falında sudan altın çıkarmak

Kahve falında sudan altın çıkarmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yeniden bir araya geleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, işlerinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Kahve falında sudan altın çıkarmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan para çıkarmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında sudan balık çıkarmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı sudan çıkarmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sudan eşya çıkarmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sudan inci çıkarmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan bebek çıkarmak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında sudan taş çıkarmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir