AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı suda görmek

Kahve falında yılanı suda görmek

Kahve falında yılanı suda görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalettir.

Kahve falında yılanı suda gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında yılanı suda boğmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzerken yılan görmek emellere ulaşılacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında suda sarı yılan görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında suda yılan balığı görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında yılan suda görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında temiz suda yılan görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda kara yılan görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda su yılanı görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir