AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü sinek görmek

Kahve falında ölü sinek görmek

Kahve falında ölü sinek görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sinek gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Kahve falında ölü sinek görmek helal ekmek yeneceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinek kuşu görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, ortak edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe sinek görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Kahve falında çok sayıda sinek görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette sinek görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden sinek kovmak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında kulağına sinek kaçtığını görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi sinek bastığını görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir