AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve sineği görmek

Kahve falında meyve sineği görmek

Kahve falında meyve sineği görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve sineği gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Kahve falında meyve sineği görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında odada sinek görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında sinekleri öldürmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çok fazla sinek görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde sinek görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemekte sinek görmek herkesin desteğinin alınacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında saçında sinek görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sinek yediğini görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir