Kahve falında suda para görmek

Kahve falında suda para görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, yoksulluğa, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda para gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında suda para bulmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında suda para görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Kahve falında suda para toplamak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında suda bozuk para toplamak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında akan suda para toplamak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında suda bozuk para görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda araba kullanmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir