AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda bozuk para görmek

Kahve falında suda bozuk para görmek

Kahve falında suda bozuk para görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında suda bozuk para gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında suda bozuk para görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında suda bozuk para toplamak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para bozuk para görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para ödemek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, çirkin sözler işitileceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk paralar bulmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşından bozuk para almak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir