AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda oyun oynamak

Kahve falında suda oyun oynamak

Kahve falında suda oyun oynamak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, moralinin düzeleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda oyun oynamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında suda oyun oynamak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iskambil oyunu oynamak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynamak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonda oyun oynamak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir