AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak

Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak

Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda oyun oynamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşle oyun oynamak sevinç dolu haberler alacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında azeri oyunu oynamak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşık oyunu oynamak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla oyun oynamak tutumlu bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında pc oyunu oynamak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı oyun oynamak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir