AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda küçük balıklar görmek

Kahve falında suda küçük balıklar görmek

Kahve falında suda küçük balıklar görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, onu alkışlayacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, huzur ve şifa bulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda küçük balıklar gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında suda küçük balıklar görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, ayrılanların birleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda küçük balık görmek işinde terfi alacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında küçük suda yüzmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, her isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında suda balık görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında suda çok balık görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında içtiği suda balık görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda balık görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir