AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine koşmak

Kahve falında sevdiğine koşmak

Kahve falında sevdiğine koşmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kazancın devamlı olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine koşmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin arkasından koşmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine koşmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle koşmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak yaralarına da merhem olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında insanın peşinden koşmak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında bi yere koşmak dertlerin sona ereceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir