AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda gümüş bulmak

Kahve falında suda gümüş bulmak

Kahve falında suda gümüş bulmak işlerin sarpa saracağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda gümüş bulmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında suda gümüş bulmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bilezik bulmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Kahve falında gümüş para bulmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe bulmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş kolye bulmak o işin tüm risklerini göze alacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde gümüş bulmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir