AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzük bulmak

Kahve falında gümüş yüzük bulmak

Kahve falında gümüş yüzük bulmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yokluk içine gireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzükler bulmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak güç alacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda gümüş bulmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş kolye bulmak yakın akrabadan gelecek habere, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş bulmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş saat bulmak huzurunu kaybedeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında gümüş zincir bulmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir