AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bilezik bulmak

Kahve falında gümüş bilezik bulmak

Kahve falında gümüş bilezik bulmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş bilezik bulmak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Kahve falında gümüş bilezik bulmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet eder.

Kahve falında gümüş bilezik almak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş bilezik taktığını görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş bilezik bozdurmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş bilezik hediye almak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına yorulur.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik görmek evliliğinde mutlu olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir