AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde gümüş bulmak

Kahve falında yerde gümüş bulmak

Kahve falında yerde gümüş bulmak fal sahibinin elinin darlaşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde gümüş bulmak gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yerde gümüş bulmak çok büyük mutluluklar tadacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yerden gümüş toplamak bolluk ve berekete kavuşulacağına, gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında gümüş bilezik bulmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında suda gümüş bulmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş para bulmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında gümüş zincir bulmak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş define bulmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir