AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek derisini yüzmek

Kahve falında eşek derisini yüzmek

Kahve falında eşek derisini yüzmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, işleri yoluna sokacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında eşek derisini yüzmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek derisi yüzmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu derisi yüzmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında kafa derisi yüzmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet eder.

Kahve falında tavşanın derisini yüzmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın derisini yüzmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında domuzun derisini yüzmek neşe ve sevinç içinde olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir