Kahve falında suda buğday görmek

Kahve falında suda buğday görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kazancının da azalacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında suda buğday gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Kahve falında suda buğday yıkamak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında suda buğday görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday arpa görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında bir kamyon buğday görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük buğday tanesi görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, mesleğinde çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında ekili buğday görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet etmektedir.

Kahve falında buğdaya gömülmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top