AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda bıçak görmek

Kahve falında suda bıçak görmek

Kahve falında suda bıçak görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bahtının güzelleşeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında suda bıçak gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında suda bıçak görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında suda canlı balık görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında berrak bir suda yüzmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet eder.

Kahve falında durgun suda balık görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kendi bildiğini okuyacağına işarettir.

Kahve falında akan suda yüzmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynak suda yüzmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı suda görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının suda boğulduğunu görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir