AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının suda boğulduğunu görmek

Kahve falında başkasının suda boğulduğunu görmek

Kahve falında başkasının suda boğulduğunu görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, dertlerin sonlanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının suda boğulduğunu görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin suda boğulduğunu görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında suda birinin boğulduğunu görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun suda boğulduğunu görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir