AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda bebek yıkamak

Kahve falında suda bebek yıkamak

Kahve falında suda bebek yıkamak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Kahve falında suda bebek yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmalar stresi azaltarak finansal geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında suda bebek yıkamak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak sağlığının da yerine geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında suda buğday yıkamak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Kahve falında suda halı yıkamak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında suda yün yıkamak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında suda bir şey yıkamak hayırlı kapılar açılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda ayak yıkamak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir