AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyı sevmek

Kahve falında ayıyı sevmek

Kahve falında ayıyı sevmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, duyguların karşılık bulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ayıyı sevmek gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Kahve falında yavru ayı sevmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında ayıyı sevmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı yavrusu sevmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ayı sevmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayı sevmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Kahve falında oynayan ayı görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında evcil ayı görmek yakın akrabadan gelecek habere, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında ayı yavrusu emzirmek huzursuz olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir