AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında arı görmek

Kahve falında başında arı görmek

Kahve falında başında arı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başında arı gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başında arı görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, korkularını yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü arı görmek üzüntülerinden kurtulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah arı görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı topluluğu görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında birden çok arı görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arısı sokması görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal arısı sokması görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla arı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir