AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı arı görmek

Kahve falında kanatlı arı görmek

Kahve falında kanatlı arı görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, daha rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlı arı gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Kahve falında kanatlı arı görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elimin kanadığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kanat yemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine inanılır.

Kahve falında diş kanadığını görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsün kanadığını görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kanat takmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı görmek darda kalacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir