AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı sütü görmek

Kahve falında arı sütü görmek

Kahve falında arı sütü görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, evindeki huzurun bozulacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, yepyeni biri haline geleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında arı sütü gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Kahve falında arı sütü görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında arı sütü içmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızıl arı görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı öldürmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arıların ısırdığını görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok başarılı olunacağına işarettir.

Kahve falında arının yuva yaptığını görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı ve kelebek görmek bir yere taşınmaya, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arı saldırısına uğramak şansının her zaman yaver gideceğine, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir