AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük arılar görmek

Kahve falında büyük arılar görmek

Kahve falında büyük arılar görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işinden çıkarılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük arılar gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük eşek arısı görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında büyük siyah arı görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük arı görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında büyük bir arı görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bal arısı görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, düşmanından kurtulmaya inanılır.

Kahve falında sarı büyük arı görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük arı görmek başarıyla geleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük sarı arı görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir