AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçsuz yere tutuklanmak

Kahve falında suçsuz yere tutuklanmak

Kahve falında suçsuz yere tutuklanmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında suçsuz yere tutuklanmak gördüyseniz:

  • Umut kesip, değişik bağlantılara girerseniz pişman olursunuz.

Kahve falında suçsuz yere tutuklanmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere hapse girdiğini görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, gelişim içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret eder.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak iç dünyasının da güzelleşeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında suçsuz olduğunu görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, dünya malı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında haksız yere tutuklanmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir