AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçlu öldürmek

Kahve falında suçlu öldürmek

Kahve falında suçlu öldürmek kendi işinin patronu olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında suçlu öldürmek gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Kahve falında suçlu birini öldürmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında suçlu öldürmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulur.

Kahve falında suçlu olmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında suçluyu yakalamak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalettir.

Kahve falında suçlunun yakalandığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, nefsine uyacağına delalet eder.

Kahve falında kendini suçlu görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine inanılır.

Kahve falında bir suçlu görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir