AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçluyu yakalamak

Kahve falında suçluyu yakalamak

Kahve falında suçluyu yakalamak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında suçluyu yakalamak gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Kahve falında suçluyu yakalamak ağız tadının kaçacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulur.

Kahve falında suçluları yakalamak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir suçluyu yakalamak kavgaların biteceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suçlu yakalamak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suçlu yakaladığını görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında bir suçlu görmek kısa süre içinde engelleneceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suçlu kovalamak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir