AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülünç duruma düşmek

Kahve falında gülünç duruma düşmek

Kahve falında gülünç duruma düşmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, harama göz dikmeyeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına yorulur.

Kahve falında gülünç duruma düşmek gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Kahve falında gülünç duruma düşmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında suçlu duruma düşmek çocuk sahibi olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında zor durumda olmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini zor durumda görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zor durumdan kurtulmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, kazancın ikiye katlanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını zor durumda görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini zor durumda görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir