AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda görmek

Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda görmek

Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kötü sözler duylacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin zor durumda olduğunu görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında babasını zor durumda görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zor durumda olmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin zor durumda olduğunu görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini zor durumda görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir