AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını zor durumda görmek

Kahve falında babasını zor durumda görmek

Kahve falında babasını zor durumda görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, evlatlarından memnun olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, şan şöhret kazanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet eder.

Kahve falında babasını zor durumda gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Kahve falında babasını zor durumda görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini zor durumda görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birini zor durumda görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin zor durumda olduğunu görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini zor durumda görmek büyük işlere imza atacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşini zor durumda görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zor durumda olduğunu görmek mutlu olacağına ve güleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir