AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak

Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak

Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak gördüyseniz:

  • İmkansız gibi görünen ayrıntıları yakalama konusundaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz ya da detayları planlama konusundaki kabiliyetiniz hoşunuza gidebilir.

Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının zor durumda olduğunu görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini zor durumda görmek işlerin eski haline döneceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Kahve falında birini zor durumda görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında babasını zor durumda görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında zor durumda olmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir