AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçlu kovalamak

Kahve falında suçlu kovalamak

Kahve falında suçlu kovalamak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ağzının tadının bozulacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suçlu kovalamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Kahve falında suçlu kovalamak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini suçlu hissetmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında suçluyu yakalamak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında suçludan kaçmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında suçlu hissetmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suçlu birini öldürmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet eder.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin suçlu olduğunu görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir